Davițoiu explică boicotul. ”Nu suntem de acord cu proiectele discutate pe genunchi. E o sumă destul de mare”

de LM 0


Nicolae Davițoiu explică de ce PMP a boicotat ședința de îndată convocată pentru cumpărarea terenului de pe strada Geneva.

I s-a părut suspectă graba cu care municipalitatea acționează, ținând cont că terenul este scos la vânzare de 6 luni.

În plus, liderul Mișcării Populare Gorj, consideră că problema traficului infernal din oraș tot n-ar fi rezolvată. În opinia lui Davițoiu, ar trebui făcute parcări lângă cele două piețe agroalimentare ale orașului.

„Noi am spus de mai mult timp că nu suntem de acord cu proiectele acestea semnate pe genunchi, nu cumpărăm o masă, câteva scaune și un calculator, este vorba de o sumă destul de mare alocată pentru această parcare – investiție. Pe lângă teren, ca să faci acolo parcare, este nevoie de câteva zeci de miliarde. Nu văd graba acestui proiect, aceste teren este scos la vânzare de 6-7 luni, trebuie văzut dacă este nevoie de o parcare în zona respectivă, dacă se decongestionează traficul. Trebuia făcut un studiu de impact, nu văd graba și necesitatea amplasării unei parcări în zona respectivă. Nu este cea mai aglomerată zonă, acolo vorbim de Piața Mare și Piața Mică și nici nu este cea circulată zonă, scrie în proiect să devină cu dublu sens dar sunt instituții în această zonă care nu ar accepta aceste semne de circulație. Nu văd necesitatea unei parcări acolo”, a explicat Davițoiu.

Distribuie articolul