Dan Vâlceanu nu crede că Romanescu va trece la ALDE, sperând la o candidatură pe o alianță cu PSD

de LM 0

Marcel Romanescu, invitat de propriu-i partid să candideze la alegerile europarlamentare. Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, a venit cu propunerea acum câteva săptămâni și o menține.

”Fiecare trebuie să înțelegem că facem parte dintr-o echipă iar echipa trebuie să depună eforturi” spune Grivei. Romanescu, lider al PNL Târgu-Jiu, a cerut public ca Gorjul să dea un om pe loc cel puțin semieligibil.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, afirmă că decizia privind candidatul din Gorj la europarlamentare, n-a fost luată în cadrul partidului. Subiectul ar putea fi abordat la Râmnicu-Vâlcea, acolo unde are loc o ședință regională cu Ludovic Orban, la finalul acestei săptămâni.

Dan Vâlceanu nu crede în teza, vehiculată în spațiul public, că Marcel Romanescu va trece la ALDE, sperând la o candidatură pe o alianță cu PSD, în 2020. Zvonurile au fost alimentate și de aprecierile reciproce pe care și le-au transmis, public, în ultima vreme, primarul Târgu-Jiului și Ion Iordache, proaspăt vicepreședinte liberal-democrat.

Distribuie articolul