Dan Vâlceanu cere categoric: ”Marcel Romanescu a deschis Cutia Pandorei, el s-o închidă! Nu poți salva situația cu mâna altora!”

de LM 0


Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului din PNL Gorj, pe tema candidatului la europarlamentare, Dan Vâlceanu cere categoric: ”Marcel Romanescu a deschis Cutia Pandorei, el s-o închidă! Nu poți salva situația cu mâna altora!” spune președintele liberalilor. Vâlceanu îl acuză pe primarul Târgu-Jiului, lider al organizației municipale PNL, că a deschis neinspirat subiectul plasării unui gorjean pe lista pentru alegerile europarlamentarele. În replică, Marcel Romanescu zice că nu vrea să intre într-un conflict cu liderul de la județ.

”Un subiect deschis neinspirat” asta este, în opinia deputatului Dan Vâlceanu solicitarea lui Marcel Romanescu ca PNL Gorj să aibă un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, în condițiile în care, organizația nu are, până la această oră, un candidat. 1 octombrie este data limită de depunere a candidaturilor.

Vâlceanu nu a înțeles explicația oferită de primarul Târgu-Jiului cum că nu candidează la europarlamentare pentru că are proiecte de dus la capăt, în municipiu. Liderul PNL Gorj susține că toate doleanțele lui Marcel Romanescu au fost îndeplinite, adică organizația a primit loc în primele 20.

”Nu poți salva situația cu mâna altora, nu poți deschide cutia Pandorei iar acum să vrei s-o închizi cu mâna altora! Nu merge așa! Trebuie s-o închizi tu!” afirmă Dan Vâlceanu.

Dan Vâlceanu îi reproșează lui Marcel Romanescu faptul că a pronunțat nume de posibili candidați la europarlamentare, fără să discute cu persoanele respective.

”Nu poți angaja partidul în felul acesta! Ai o responsabilitate când ai o funcție mare în partid” declară președintele liberalilor.

Marcel Romanescu este de părere, în continuare, c-a făcut bine solicitând, pentru PNL Gorj, loc pe lista pentru europarlamentare. Romanescu zice că nu vrea să intre în conflict cu liderul de la județ. Își menține ideea că există foarte mulți gorjeni care ar fi putut fi propuși pentru o candidatură la europarlamentare.

Distribuie articolul