Dan Marinescu, DEZAMĂGIT: Îmi pare rău c-am fost băgat în această MINCIUNĂ!

de LM 0

Dan Marinescu, supărat tare după ce a ratat șefia CSM. ”Îmi pare rău c-am fost băgat în această minciună” spune afaceristul.

Primarul Marcel Romanescu a hotarat să amâne organizarea concursului pentru postul de director, până când guvernul va decide în privința descentralizării sportului. Marinescu  apucase să-și depună dosarul de candidatură pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal. Voia să atragă și sponsorizări. Acum, este foarte dezamăgit. Marinescu nu vede cum ar putea numi Romanescu un director interimar la noul CSM, așa cum a anunțat. Zice că s-ar încălca legea, pentru că este vorba despre o entitate nou înființată. Afaceristul este supărat, pentru că simte c-a fost băgat ”într-o mare minciună” și afirmă că este penibil pentru Târgu-Jiu să nu aibă sport.

Și fostul șef al clubului de baschet Energia, Marius Vlaicu, voia să candideze pentru șefia CSM. A fost surprins să audă că primarul amână concursul în condițiile în care procedura începuse iar calendarul fusese publicat în Monitorul Oficial. Vlaicu îi recomandă lui Romanescu să ia exemplul primarului PNL de la Oradea,  Ilie Bolojan, care a înființat un Club Sportiv Municipal deși există și cel susținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

Distribuie articolul