Dan Ilie Morega îl atacă frontal pe Weber ! „Este un om mizerabil !” Cum răspunde Weber

de LM 0


Dan Ilie Morega, atac virulent la adresa deputatului Mihai Weber, pe cazul Ion Ișfan. „Anumiți indivizi, din conducerea PSD Gorj, joacă și cu hoții și cu vardiștii! Acest parlamentar este un om mizerabil!” acuză președintele Institutului de Politici Publice. Morega s-a supărat după ce a aflat că Weber l-ar fi lăudat, în față, pe șeful Inspectoratului Școlar Județean, iar, în ședința BPJ de vinerea trecută, l-ar fi atacat virulent.

Dan Ilie Morega este sigur că mult-vehiculatul raport al Corpului de Control din Ministerul Educației nu va conține lucruri negative la adresa șefului Inspectoratului Școlar Județean. Fostul deputat se declară deranjat de „jigodelile din PSD”. Morega pune tunurile pe deputatul Weber. Îl acuză de duplicitate în cazul Ișfan.

„Raportul ministrului va fi unul favorabil iar el va rămâne în funcție și va reveni și pe postul de vicepreședinte. Mă deranjează jigodelile din cadrul PSD în acest birou politic județean, sunt anumiți indivizi în prima linie, în conducerea partidului care joacă și cu hoții și cu vardiștii, este inadmisibil așa ceva. Să-i spună lui Ișfan, când se întâlnește cu el, aprecieri nemaipomenit de bune la adresa lui, după care să fie cel mai virulent împotriva lui, n-o spun numai eu, ci și presa. Acest individ este și parlamentar, este un om mizerabil pentru că dacă ai poziție foarte clară, ori critică, ori laudativă, păstrează-ți această poziție. Mă deranjează duplicitatea, jigodelile, nimic altceva”, a acuzat Morega.

Președintele Institutului de Politici Publice nu crede că va fi o pagubă mare pentru Ion Ișfan o eventuală pierdere a funcției de vicepreședinte al PSD Târgu Jiu.

Mihai Weber afirmă, însă, că nici nu l-a lăudat și nici nu l-a criticat pe Ion Ișfan. Deputatul PSD precizează, din nou, că în BPJ-ul de săptămâna trecută, n-a fost analizată activitatea profesională a șeful ISJ Gorj. „Nu știu de unde trage Morega aceste concluzii pentru că nu văd unde l-am lăudat și unde l-am criticat. Este părerea dânsului, să dau replică la o replică, nu are rost. Eu am spus, în ceea ce privește activitatea profesională, nu avem ce să spunem, mulți au suprapus politicul cu administrativul, nu avem nicio competență să spunem dacă a procedat bine sau nu, competența este la ministerul educației”, a spus Weber.

Weber nu vrea să-i dea replica lui Morega. Spune că-l lasă rece acuzațiile fostului deputat. Crede că problema Ișfan a fost amplificată de presa locală, din lipsă de alte subiecte. „Nu mă interesează de ce mă atacă Morega, capitolul acesta nu-l discut. Discut despre fapte. Domnul Morega discută și vorbește ce vrea, ca orice alt personaj din peisajul politic sau din afară, mă lasă rece orice comentarii. Dacă folosești cuvinte normale, decente, desigur răspund cu același ton, dar dacă sunt atacuri din acestea, nu ripostez, mă lasă rece. S-a și amplificat subiectul Ișfan. Hai să nu-l mai scoatem în evidență, e probabil și o lipsă de subiecte pe piața locală”, a mai spus Weber.

Distribuie articolul