Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu. Totul s-a întâmplat într-un hotel

de LM 0


Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt, aceștia.

Prezentatoarea de televiziune Octavia Geamănu este partenera de viață a muzicianului Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, una dintre cele mai iubite formații de la noi din țară.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împreună un băiețel, Andrei, care a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

Prezentatoarea de televiziune a povestit, într-un interviu, cum s-a cunoscut, de fapt, cu Marian Ionescu. Întâlnirea lor a avut loc pe holurile unui hotel.

„Eram la începutul carierei, la Vaslui. Coboram treptele hotelului în care eram cazați și cântam una dintre piesele Directia 5. Marian iese din camera lui de la etajul 1, scoate capul pe ușă și spune: “Tu cânți așa frumos?”. Și atunci a fost prima dată când am vorbit“, a dezvăluit blonda.

Vedeta a făcut declarații și despre fiul lor.

„Andrei a ieșit conform dorințelor mele și ca dovadă a dragostei pe care mi-o poartă Dumnezeu, pentru că mi-am dorit un copil care să fie clona lui Marian. Este copia lui Marian și mă uit fascinată la ei doi. Marian este soțul și tatăl perfect“, a afirmat ea.

„M-am gândit mult înainte de a mă căsători dacă doresc lucrul acesta, dacă vreau să fac un copil, dacă vreau să-mi reconstruiesc o parte de viață. Practic, îți schimbi coordonatele și am realizat atunci ca n-aș vrea să trăiesc fără ea, fără Octavia“, a declarat Marian Ionescu la emisiunea Serviciul de Noapte de la Radio România Actualități. (libertatea.ro)

Distribuie articolul