Cum s-a îmbogăţit George Haber, cel mai bogat român din America: “Am un cinematograf în casă, cu Steve Jobs m-am întâlnit de mai multe ori”

de LM 0


George Haber este românul care a cucerit America, se zvoneşte că averea sa se ridică la peste 100 milioane de dolari.

George Haber a dezvăluit în emisiune “Agenţia VIP” că s-a întâlnit de mai multe ori cu Steve Jobs şi Bill Gates, iar averea impresionantă a făcut-o fiind pasionat de tehnologie.

George Haber este căsătorit şi are o familie fericită şi numeroasă şi trăieşte într-o casă mare şi scumpă, având vecini celebrităţi internaţionale.

“Nu ştiu dacă sunt cel mai bogat, dar sunt cel mai fericit. Secretul este curiozitatea, şi să nu te mulţumeşti niciodată. Aşa reuşeşti. I-am cunoscut şi pe Bill Gates şi pe Steve Jobs, este adevărat. I-am spus lui Bill Gates că nu accept oferta care mi-a făcut-o. Cu Steve Jobs m-am întâlnit de mai multe ori. I-am prezentat un dispozitiv pe care eu l-am creat şi Steve Jobs i-a spus vicepreşedintelui firmei sale că ceea ce prezint eu oferă oamenilor lucruri pe gratis. Am avut o contribuiţie la implementatrea dvd-urilor pe calculatoare. Am vândut compania cu 860 de milioane de dolari. Am un cinematograf în casă. Sunt căsătorit, am cinci copii, îmi ador familia, nu am nepoţi deocamdată. Dacă eşti nefericit, lumea te evită, eu nu mă plâng. Încerc să ajut, aşa se fac banii adevăraţi” a mărturisit acesta. (spynews.ro)

Distribuie articolul