Cum îşi ascunde sarcina Dana Chera, ex-Grecu. Vedeta tv e gravidă cu al treilea copil

de LM 0


Aproape că uitase simptomele pe care le are o gravidă! Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti. Vedeta Antena 3 mai are doi copii din mariajul anterior cu Bogdan Grecu, de care s-a separat la finele lui 2017.

Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorț, cu un medic stomatolog din Pitești. Iată că acum relația lor a trecut la următorul nivel. Prezentatoarea emisiunii “Adevăruri ascunse” de la Antena 3 a recunoscut că este gravidă într-o emisiune tv, dar are temeri mari legate de sarcină.

„Acum aștepți un copil, Dana”, a fost întrebată jurnalista în emisiunea „Dincolo de aparențe”.

„Să știi că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu și ce vezi tu, ci pentru că am așa o strângere de inimă că este o vârstă și mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt! Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor car eu așteptări în sensul ăsta. (…) Este foarte… ar fi o mare greşeală din partea mea să spun că viaţa nu a fost bună cu mine. Mi-am dorit copii, am avut copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasă mulţi ani. În clipa în care ne-am golit fiecare sufletul de celălalt ne-am despărţit. Decizia a fost a mea”, a mărturisit Dana Chera.

Se pare că totul decurge bine pentru ea, căci Dana s-a mai rotunjit în zona abdomenului şi încearcă să ascundă sarcina sub rochii largi. Cel puţin aşa apărut la ultima ediţie a emisiunii pe care o găzduieşte la staţia din Băneasa.

Şi fostul ei soț și-a găsit fericirea în braţele altei femei. Imediat după divorț, Bogdan Grecu s-a afișat cu Ioana Toma, alături de care s-a declarat extrem de fericit. S-a speculat că femeia i-ar fi fost amantă înainte de divorț, mai ales din cauza mesajelor postate de cei doi pe rețelele de socializare. Bogdan Grecu a scris: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, iar Ioana Toma nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile de dragoste: „Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea”. (click.ro)

Distribuie articolul