Cum arată fata celei mai frumoase femei din lume, indianca Aishwarya Rai, fosta iubită a lui Salman Khan

de LM 0


Aishwarya Rai, care a fost Miss World în anul 1994, are o fetiță care îi calcă pe urme în ceea ce privește frumusețea.

Aishwarya Rai este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Indianca este o apariție de zile mari la toate evenimentele la care participă, iar cu frumusețea ei a cucerit milioane de fani din întreaga lume.

Cea care a fost desemnată Miss World în anul 1994 are o fiică, Aaradhya, care o moștenește pe celebra actriță în ceea ce privește frumusețea. Micuța este la fel de fermecătoare precum mama ei.

Când o însoțește la evenimente, Aaradhya demonstrează că se descurcă foarte bine, pozând fără nicio emoție în fața camerelor de filmat.

Aishwarya Rai, în vârstă de 44 de ani, este actriță și fotomodel. A cunocut faima mondială după ce a câștigat titlul de Miss World în anul 1994. Aishwarya Rai a debutat ca actriță în filmul Iruvar din anul 1997, iar ulterior a devenit una dintre cele mai apreciate vedete de la Bollywood.

În anul 1999, Aishwarya Rai a început relația cu starul bollywoodian Salman Khan, de care s-a separat în anul 2001. După despărțire, vedeta l-a acuzat pe Salman Khan de abuz fizic, verbal și emoțional și de infidelitate, acuzații infirmate de actorul indian. Aishwarya Rai este căsătorită, din anul 2007, cu actorul Abhishek Bachchan. (libertatea.ro)

Distribuie articolul