Cum arată Aura Urziceanu la 71 de ani! Motivul pentru care solista a venit în țară

de LM 0


Îndrăgita interpretă de jazz a dispărut în ultima vreme din lumina reflectoarelor. Weekendul trecut însă, Aura Urziceanu a revenit în atenţia fanilor, într-un spectacol organizat de Primăria Capitalei, unde a cântat alături de alte nume mari din muzica autohtonă. Solista este o explozie de energie, așa cum o știam.

S-a stabilit în Canada în 1985, iar de atunci a tot făcut naveta între țara natală, România, și țara de adopție. Tocmai de aceea, Aura Urziceanu (71 de ani) este o prezență rară la evenimentele autohtone. Pentru weekendul trecut, artista a primit oferta de a cânta la “Gala Stelelor”, de la Circul Globus, eveniment prezentat de Octavian Ursulescu, și unde au mai venit vedete precum Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Marina Florea sau Ricky Dandel.

Compozitorii Ionel Tudor şi fiul lui, Andrei Tudor, s-au întâlnit cu Aura Urziceanu şi au imortalizat momentul, publicând fotografiile pe o reţea de socializare. Iar în dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Întâlnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e lângă noi! Imensă bucurie!”. Se observă că artista nu s-a schimbat tare mult, însă este neobișnuit să o vedem îmbrăcată în “civil”, și nu în rochiile ei spectaculoase, de scenă. Puloverul cu motive de iarnă și căciulița roz, pufoasă, îi dădeau un aer fresh. (click.ro)

Distribuie articolul