Cu gândul la PNDL2, primarii PSD din Gorj privesc optimiști spre premierul Dăncilă

de LM 0


Primarii PSD din Gorj privesc optimiști spre noul premier al partidului, Viorica Dăncilă. „Nu contează de unde vine, important este să îndeplinească programul de guvernare votat de români”, spune Ion Bârcă, de la Turburea, ca reacție la comentariile că șefa Guvernului provine din județul lui Dragnea.

Bârcă este mulțumit că președintele Klaus Iohannis n-a prelungit criza politică și a numit rapid premierul. „O să vedeți că e un premier foarte bun. Orice ar veni premier la ora actuală, ideea este că PSD și-a asumat încă o responsabilitate, celelalte partide nici nu au propus un premier, cu cine să se ducă PNL, să ne cânte la chitară ? Românii la ora actuală au ales PSD cu programul de guvernare și noi vom duce acel program la bun sfârșit. Poate să vină de oriunde (n.r. de la Telorman), și de la Turburea, trebuie ținută acea platformă program pentru că românii au fost de acord cu ea”, a spus Bârcă.

Pentru Dănuț Birău, de la Târgu- Cărbunești, contează că noul premier nu are probleme de corupție. Edilul este sigur că investițiile și alocarea fondurilor pe PNDL2 vor fi prioritățile noului Executiv, în 2018. Lui Birău nu i-au plăcut comentariile altui europarlamentar PSD, Cătălin Ivan, cum că Dăncilă este total neadecvată pentru noua funcție.

„Sunt colegi în Cabinetul Europarlamentar, au candidat pe aceeași listă și mai mult, e un bărbat care vorbește urât despre o femeie. De ce nu așteptăm să vedem ce face efectiv ? Îi dăm în cap din secunda unu. Acum un an era discuția, domne nu o să aibă bani de salarii, vor să le crească. Iată că a trecut un an și plătesc salarii și pensii mărite. Anul acesta încep investițiile, majoritatea contractelor pe PNDL2 au fost semnat, noi cel puțin la Cărbunești suntem în procedură de licitație cu strada Pieții și cu proiectarea la școală. Am vorbit deja la București la minister, deja s-au făcut plăți pe PNDL2 unde alții au venit cu contracte în derulare. Deci haideți să așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a spus Birău.

Distribuie articolul