Cristian Toader Pasti: „Aș putea face foarte multe pentru Gorj ca secretar de stat”

de LM 0


Mihai Prunariu la Ministerul Sportului și Cristian Toader Pasti la Ministerul Economiei – sunt propunerile de secretari de stat cu care Florin Cârciumaru va merge în fața conducerii centrale a PSD.

Există și o a treia variantă, Bebe Ionică, fost secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor, în Cabinetul Ponta.

Liderul PSD Gorj a declarat, în presa locală, că propunerile trebuie depuse până luni la prânz. CV-urile vor fi prezentate la partid și se va discuta pe fiecare județ în parte. După ce va fi obținut acceptul politic, CV-urile vor fi depuse la ministere.

Bebe Ionică, vicepreședinte PSD Gorj, speră ca organizația să obțină măcar un post la București, mai ales că a obținut rezultate bune la ultimele alegeri parlamentare. În ceea ce-l privește, crede că ar face față cu brio pe o funcție de secretar de stat pe parte de economie sau fonduri europene.

Deși la un moment dat părea foarte supărat pe șefii organizației, acum Cristian Toader Pasti spune că este în echipă cu ei și că se simte onorat că Florin Cârciumaru l-a nominalizat pentru un post de secretar de stat în Ministerul Economiei.

Toader Pasti dă asigurări c-ar face multe lucruri pentru Gorj, dacă ar ajunge în guvern. Menționează Uzina Mecanică Sadu care are nevoie stringentă de fonduri pentru retehnologizare.

Distribuie articolul