Crimă șocantă la Târgu-Jiu! O femeie și-a înjunghiat concubinul, apoi a dat foc locuinței!

de LM 0


Crimă șocantă, marți seară, la Târgu-Jiu! O femeie, cel mai probabil cu probleme psihice, ar fi bătut, înjunghiat și dat foc concubinului, într-o locuință de pe strada Comuna din Paris.

Bărbatul, de 47 de ani, de loc din județul Dâmbovița, locuia de câteva zile în apartamentul care îi aparține gorjencei de 38 de ani, Carmen Loredana Martins, aflată în evidențele autorităților cu probleme de natură medicală.

Locatarii din bloc au spus că, înainte de izbucnirea incendiului, în jurul orei 17.00, au sesizat Poliția și Ambulanța cu privire la faptul că bărbatul ar fi fost înjunghiat în urma unui scandal ce a avut loc în apartamentul cuprins ulterior de flăcări. Marin Mihai a fost transportat la spital, dar a refuzat internarea. El a revenit acasă, iar puțin mai târziu, s-a produs nenorocirea.

La puțin timp după ora 21.00, locatarii din bloc au ieșit din apartamente, după ce fumul a inundat casa scării. Panicați, oamenii au așteptat în stradă ca pompierii să stingă incendiul, mai ales că din apartamentul groazei a fost scoasă și o butelie.

Focul a fost lichidat în cele din urmă de către pompieri. Cosmin Calotă, din partea ISU Gorj, a condus operațiunea la fața locului. Proprietara apartamentului a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie expertizată psihiatric.

Distribuie articolul