Crețan: „Anton Anton se pricepe la energie cum se pricepe soacră-mea la FRIZERIE”

de LM 0


„Anton Anton se pricepe la energie cum se pricepe soacră-mea la frizerie”, comentează liderul sindical Constantin Crețan pe seama înlocuitorului lui Toma Petcu.

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia se așteaptă la ce-i mai rău în sistemul energetic, acum, după schimbarea survenită la conducerea Ministerului Energiei.

„Nu știu cât pricepe energie și minerit, probabil pricepe ca soacră-mea la frizerie. Ne trebuia un specialist care să priceapă cu ce se mănâncă sistemul energetic național. Mă aștept cu din ce în ce mai rău. Ajutorul pentru CEO nu se vede nici de la miniștri, nici de la secretarii de stat și nici de la parlamentarii de Gorj. Cel mai grav lucru este că nu avem un buget de venituri și cheltuieli aprobat pentru a face negocierile la noul contract colectiv de muncă. O să facem numai drumuri pe la București, mergem vorbim cu un ministru și peste 2 luni e alt ministru, efectiv nu știm cu cine să mai discutăm. Nu știm pe ce vom negocia”, spune liderul sindical din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Distribuie articolul