Cove, despre noua emisiune pe care o va prezenta la Pro TV. Recunoaște că îi e dor de Adela Popescu

de LM 0


Actorul Gabriel Coveșeanu, Cove cum este el cunoscut publicului, a dat detalii din culisele noii emisiuni pe care o va prezenta la Pro TV, dar a mărturisit că îi este dor de colega sa, Adela Popescu.

Cove se pregătește de un nou proiect. Este vorba despre emisiunea „Mă însoară mama”, pe care urmează să o prezinte la Pro TV. Înainte de acest proiect, Cove a fost prezentator, alături de Adela Popescu, la show-ul „Vorbește lumea”, unde acum a fost înlocuit de Jorge.

Despre noul proiect, dar și despre colega sa Adela Popescu a oferit detalii actorul la un interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul.

„Eu dacă nu aş fi fost însurat, aş fi participat la o astfel de emisiune. Gândeşte-te că aici aş avea şansă să ies cumva din zona mea de confort şi să vin într-o emisiune care îmi dă ocazia să petrec timp cu 5-10 fete, câte se înscriu pentru fiecare, şi să merg cu ele la munte, să petrec cu ele timp la mine acasă, să le cunosc…”, a spus Cove.

Despre rolul său la emisiune, Cove a explicat: „E un rol complex – de mediator, de psiholog, de antrenor cumva, în sensul de a-i ajuta pe băieţi să interacţioneze cu fetele. Poate că unii sunt prea pretenţioşi şi caută un ideal, ceea ce poate nici nu există. Sunt băieţi care au avut o relaţie cu o fată şi au fost înşelaţi, dezamăgiţi – lor încerc să le explic că nu e obligatoriu să se întâmple la fel şi cu următoarea fată, că nu trebuie să porneşti neîncrezător doar pentru că ţi s-a întâmplat ceva şi să aduci bagajul emoţional din trecut în relaţia actuală”.

Noul proiect al lui Cove urmează să înceapă la jumătatea lunii februarie.

„Undeva la jumătatea lui februarie, din câte am înţeles. Nu ştiu dacă există o dată exactă, eu la momentul acesta nu o cunosc. E o emisiune la care eu sincer m-aş uita, pentru că vedem comportamente umane, relaţionări, într-o poveste pe care încercăm să o desluşim întotdeauna – cea între părinţii noştri şi soacre. Ştii că e vorba aceea din popor „Soacră, soacră, poamă acră“, eu nu cred că e aşa”, a spus el.

Întrebat dacă i-a fost greu să renunțe, chiar și parțial, la emisiunea „Vorbește lumea”, Cove a răspuns: „Destul de greu. Mi-e dor de întâlnirile din fiecare dimineaţă cu telespectatorii, mi-e dor de Adela şi de echipă. Noi în toată această perioadă am vorbit la telefon, am povestit ce s-a întâmplat. Eu voi mai lipsi doar săptămâna asta, de săptămâna viitoare mă întorc la „Vorbeşte lumea“”. (libertatea.ro)

Distribuie articolul