Cotojman spune că rămâne fidel PNL-ului. Respinge trecerea la PSD după speculațiile din ultima vreme

de LM 0


Liviu Cotojman afirmă că va candida tot din partea PNL, în 2020.

Primarul din Roșia de Amaradia infirmă speculațiile lansate de Ion Fugaru, că fostul vicepreședinte Puiu Diaconescu ar urma să pleca la PSD, însoțit de câțiva edili PNL.

„Fugaru ne-a obișnuit să scoată subiecte de cancan. Eu sunt foarte bun prieten cu Diaconescu și ultima discuție a fost legată de o nemulțumire majoră a dumnealui dar nu și-a manifestat intenția de a părăsi PNL. Spunea că vrea o perioadă de liniște, nu se pune problema să plece primar de la PNL. Dacă pleacă, își pierd mandatul. S-a vorbit de mine, de Romanescu, suntem primari pe lista PNL, ne dorim să obținem un nou mandat tot de la PNL la viitoarele alegeri”, a spus Cotojman la Radio Infinit.

Cotojman n-a înțeles scopul dezvăluirilor pe care Puiu Diaconescu și Gheorghe Grivei le-au făcut, săptămâna trecută, referitoare la înțelegerile politice din anul 2004 și jurămintele de la mănăstirile Tismana și Polovragi. Edilul din Roșia NU crede că scandalul generat afectează imaginea PNL.

„E un subiect urmărit de întreg județul. Încerc să înțeleg care a fost scopul aducerii în mass-media a acestor evenimente, după atâta timp, s-au întâmplat multe, nu înțeleg și nu prea am ce să comentez. E doar istorie, nimic altceva, ar trebui lăsate îngropate. Nu se pune problema să afecteze imaginea partidului, de atunci formațiunile poltice s-au reconfigurat, unele au dispărut”, a adăugat Cotojman.

Gigel Jianu vrea discuții la partid după spovedaniile lui Diaconescu și Grivei. Prim-vicepreședintele liberal crede că, din 2004 încoace, s-a mai schimbat stilul de lucru la partidele politice.

Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu Jiu, refuză să-și dea cu părerea pe marginea mult-comentatei „trădări” din anul 2004. Zice, însă, că trebuie făcută o analiză corectă în forul de conducere al partidului.

Distribuie articolul