Cosmin Popescu: „Concursul pentru șefia SJU, în martie.” Capotă: „Mă mai gândesc dacă particip”

de LM 0


Concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu va avea loc la jumătatea lunii martie. Regulamentul va fi publicat în câteva zile, anunță președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

De la demisia lui Tiberiu Tătaru, Gigel Capotă ocupă funcția ca interimar. Conform unui cotidian local, Capotă ar fi reușit să-și pună în cap angajații unității care l-au reclamat la Colegiul Medicilor Gorj şi Ordinul Asistenţilor Medicali, după ce a dat o dispoziţie prin care a avertizat că va lua măsuri drastice cu cei care se poartă urât cu pacienţii sau primesc diverse favoruri.Cosmin Popescu spune că lui nu i s-a plâns niciun cadru medical, în urma dispoziției lui Capotă.

Ordinul Asistenţilor Medicali l-a acuzat de discriminare pe Gigel Capotă după ce managerul a afirmat că, în opinia sa, nu medicii sunt cei care se poartă urât cu pacienţii. Capotă afirmă, însă, că-n ciuda celor două reclamații care urmează să fie analizate în Consiliul de Administrație, atmosfera de lucru este una bună în Spitalul Județean de Urgență.

Capotă ne-a mai spus că se va înscrie la concursul pentru postul de manager doar dacă va reuși să încheie un contract favorabil Spitalului Județean, cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Distribuie articolul