Cosmin Popescu: „CJ Gorj și-a achitat obligațiile legale față de Pandurii”

de LM 0


Cosmin Popescu susține că instituția pe care o conduce, Consiliul Județean, și-a îndeplinit toate obligațiile legale către clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

Reacția vine pe fondul „războiului” deschis de principalul creditor, Marin Condescu, cu acționarii clubului de fotbal. Fostul președinte a avertizat că va depune plângeri penale împotriva membrilor asociați care ar avea de plată contribuții din trecut de peste 4 milioane de euro, sumă care dacă ar fi achitată ar scoate clubul din insolvență.

Popescu zice că Marin Condescu este liber să depună câte plângeri vrea. „Marin Condescu, în calitate de creditor, e foarte important să clarificăm lucrurile, creditor, pentru că clubul în acest moment este condus de administratorul judiciar și cel special. Orice creditor poate să facă o contestație sau o plângere acolo unde consideră că este nedreptățit. Din 2014, de când a aderat din nou la Asociația Club Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, CJ Gorj și-a îndeplinit obligațiile an de an în limita legalității”, a spus Cosmin Popescu.

Distribuie articolul