Cosmin Morega: Motrul arată ca după război. 7-8 licitații pentru târgul săptămânal, niciun participant

de LM 0

Autoritățile din Motru n-au mai reușit să realizeze un târg săptămânal, deși primarul liberal Gigel Jianu spunea, anul trecut, că este ”proiectul său de suflet”.

Conform viceprimarului PSD Cosmin Morega, investiția a fost scoasă la licitație de 7-8 ori, dar niciun afacerist n-a fost interesat.

”Lucrările sunt subevaluate. Primăria oferă 118.000 lei în condițiile în care trebuie realizate canalizare, platforme betonate, toalete” a explicat viceprimarul, la Interviurile Infinit FM.

Primarul liberal Gigel Jianu lasă impresia că și viceprimarul Morega poartă o vină pentru faptul că târgul săptămânal n-a fost, nici până acum, realizat.

Cosmin Morega l-a criticat pe primarul Jianu și pentru faptul că, anul acesta, nu va face nicio investiție prin oraș. Viceprimarul PSD susține că Motrul arată ca după război.

În replică, Jianu spune că datoriile lăsate moștenire de fosta administrație PSD a orașului, încă planează asupra bugetului Motrului.

”Morega știe ce dezastru a lăsat partidul din care face parte, despre asta trebuia să vorbească! Război este în capul lui” comentează edilul liberal.

Distribuie articolul