Cosmin Cernat, chinul de la “Exatlon”: «Am făcut injecţii cât pentru o viaţă»

de LM 0


Prezentatorul celor trei sezoane ale reality-show-ului „Exatlon”, Cosmin Cernat, a revenit recent din Republica Dominicană, fiind prezent, miercuri seară, la o petrecere mondenă. Cu această ocazie, celebrul comentator sportiva povestit despre emisiunea de succes, dar şi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Postul de televiziune Kanal D a primit, miercuri, un premiu important, pentru ascensiunea fulminantă pe piaţa media, diploma fiindu-i înmânată de organizatorii „Radar de media” chiar lui Cosmin Cernat (44 de ani), gazda concursului „Exatlon”.

Vizibil slăbit, Cosmin, care este şi unul dintre cei mai buni comentatori sportivi, a spus: „Am fost bucuros că am avut un succes neaşteptat cu «Exatlon», m-am uitat la format şi mi-a plăcut pentru că avea partea de comentariu, de reporterie, de moderare, avea toate genurile”.

El a mai explicat şi de ce, la un moment dat, a fost înlocuit, în Republica Dominicană: „Un concurent se putea răni însă nu şi prezentatorul. Pentru a-mi reveni vocea, am făcut injecţii antiinflamatoare cât pentru o viaţă, pentru că pastilele nu funcţionau. Am avut doi medici, unul mexican şi unul cubanez, nişte băieţi extarordinari. Şi pentru sezoanele acestea am făcut mult mai multe injecţii. Vorbeam mult, tare, pe plajă, în curent, soare, vânt, iar apoi am încercat să controlez totul mai mult şi a fost mai bine”.

Cosmin a rămas şi acum cu o sensibilitate în zona gâtului, aşa că se fereşte să bea apă rece sau să mănânce îngheţată.

El speră să revină în curând pe micul ecran: ”Tot timpul am avut familia lângă mine, iar după un an jumate de stat în Canada am stat un an jumate în Republica Dominicană, unde mi-a plăcut foarte mult. Aş sta câteva luni pe an, dar nu mai mult, din cauza sistemului de sănătate. Momentan sunt în România, însă nu ştiu ce se va întâmpla pe mai târziu. Nu eu iau decizii, ci cei de la Kanal D, care fac grilele de programe. Tot timpul am fost deschis să fac alt gen de formate, am trecut prin toate genurile de emisiuni, sunt omul care ţinând cont de experienţă, pot face cred că orice”. (click.ro)

Distribuie articolul