Copii cu dizabilități, în excursie la Hunedoara

de LM 0


COMUNICAT

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj continuă tradiția și le oferă copiilor din sistemul de protecție specială posibilitatea de a vizita diferite zone și obiective turistice din țară.

În data de 21 iunie 2019, DGASPC Gorj a organizat o excursie în județul Hunedoara, la care au participat 22 de copii și tineri, proveniți din centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu-Jiu, din structura Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Cu acest prilej, copiii au vizitat Castelul Corvinilor din orașul Hunedoara, precum și Cetatea Devei. Excursioniștilor le-a fost asigurată asistență pe tot parcursul vizitei, prin personalul de specialitate care i-a însoțit, respectiv educatori și asistenți medicali.

Excursia de săptămâna trecută a fost cea de-a doua din acest an pentru beneficiarii de la CSCCNS Târgu-Jiu, urmând ca până la sfârșitul anului în curs, copiii și tinerii din centrul de plasament să beneficieze și de alte excursii și chiar tabere.

Distribuie articolul