Contre puternice între Cârciumaru și Romanescu!

de LM 0


Romanescu îi dă replica lui Cârciumaru, după ce fostul primar a comentat, la Interviurile Infinit FM, că ”trebuie să-ți fugă mintea” ca să rezolvi problemele orașului. Fostul edil s-a referit la inundațiile de acum câteva zile, care au transformat Târgu-Jiul într-un heleșteu. ”Mie îmi fuge minte dar când e vorba de respectarea legii” spune Marcel Romanescu.

Florin Cârciumaru a recunoscut, la Interviurile Infinit FM, că există o mare problemă la rețeaua de canalizare de pe Strada 14 octombrie, acolo unde Aparegio ar fi executat greșit o lucrare. Fostul primar al Târgu-Jiului nu înțelege de ce problema n-a fost rezolvată în perioada de un an și jumătate, de la plecarea sa din fruntea municipalității.

Cârciumaru a mai spus că Marcel Romanescu trebuie să fie ferm în ceea ce privește colaborarea cu șefii societății Aparegio.

”La mine, la operativă, directorul general participa în fiecare dimineață. Dacă nu există colaborare să ia măsuri, să-l schimbe!” a declarat fostul edil.

În replică, Marcel Romanescu afirmă că nu-l poate da afară pe Traian Pătrășcoiu, șeful Aparegio, pentru că Primăria Târgu-Jiu deține doar 20% din acțiunile acestei societăți. Edilul zice că nu are cum să intervină pe Strada 14 octombrie, pentru că lucrarea a fost făcută de operatorul de apă și canal, pe fonduri europene.

Florin Cârciumaru a mai comentat, la Radio Infinit, că ”trebuie să-ți fugă mintea” ca să rezolvi unele dintre problemele orașului. În opinia fostului edil, ar fi trebuit puși saci cu nisip la intrarea în Parcul Central, pentru a fi prevenită inundarea Aleii Scaunelor.

În replică, primarul Romanescu afirmă că problemele pe care încearcă să le repare acum, la rețeaua de canalizare a orașului, vin din trecut. În plus, dă asigurări că-i fuge mintea dar la respectarea legii, nu la ”alte artificii”.

Distribuie articolul