Continuă războiul din PSD Gorj! Weber iese la atac: „Mandatul conducerii a expirat în 2017!”

de LM 0


Continuă războiul din PSD Gorj. Mihai Weber iese la atac. Deputatul susține că vor avea loc alegeri interne în cadrul organzației, pentru că mandatul conducerii a expirat în 2017. Printr-o postare pe pagina de socializare, Weber afirmă că votul din 2015 pentru Florin Cârciumaru a fost doar unul de reconfirmare, în interiorul mandatului 2013-2017, în niciun caz un vot pentru încă 4 ani.

După o săptămână de tăcere, Mihai Weber iese la atac. Deputatul PSD face trimitere la statutul partidului atunci când explică de ce mandatul lui Florin Cârciumaru a exprirat în 2017.

Weber susține că-n mod sigur vor fi organizate alegeri interne în cadrul PSD Gorj. Deputatul opinează că Florin Cârciumaru n-a cunoscut bine statutul, atunci când a afirmat că are mandat valabil până în 2019, în urma votului de reconfirmare din 2015.

Mihai Weber face referire și la declarații anterioare ale senatorului Florin Cârciumaru, cum că trebuie organizate alegeri în PSD Gorj pentru ca organizația să fie puternică și unită în scrutinurile din 2019. Deputatul PSD recunoaște că nu i-a picat bine comunicarea partidului, de săptămâna trecută, cum că mandatul lui Florin Cârciumaru este valabil până în 2019. În ciuda războiului cu armele la vedere, Weber ține să precieze că nu există niciun conflict în cadrul PSD Gorj, ci doar idei diferite.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a comentat pe marginea postării lui Mihai Weber. Popescu zice că decizia luată la conferința exrtarordinară din 2015 este cea valabilă și înseamnă că Florin Cârciumaru are mandat până în 2019, deci nu este nevoie de alegeri interne. Aurel Popescu speră ca disputa din cadrul PSD Gorj să se tranșeze în următoarea ședință de BPJ. Viceprimarul Târgu-Jiului comentează că interesul unora ar fi ”să creeze o anumită mișcare în organizație”.

Și Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu, comentează că actuala conducere a PSD Gorj este validă și le recomandă colegilor să lase deoparte certurile și să pună osul la treabă.

Distribuie articolul