Consulul Onorific al României în Vietnam, prezent, la Târgu-Jiu

de LM 0


Oficialul a participat, vineri, la întâlnirea bilaterală România-Vietnam, organizată de Consiliul Județean Gorj, Ambasada României în Republica Socialistă Vietnam și Liga Culturală „Fiii Gorjului”, din București, în Sala Maură a Prefecturii.

Vizita consulului vine după ce, anul trecut, o delegație de la Consiliul Județean Gorj a mers în Vietnam. Atunci, artiștii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” au susținut mai multe spectacole.

Consulul Onorific al României în Vietnam este una dintre cele mai cunoscute femei de succes din Republica Socialistă Vietnam prin cariera sa de actriță de film, dar și ca femeie de afaceri, compania pe care o conduce activând în domeniile imobiliar, consultanță în afaceri, modă și diamante.

Șefii județului i-au prezentat consulului celor mai importante atracții turistice ale Gorjului: Ansamblul brâncușian „Calea Eroilor”, Muzeul Arhitecturii Populare, de la Curtișoara, zona etnografică a Tismanei și Mânăstirea Tismana, Peștera Polovragi și zona montană Rânca și Transalpina. Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean. La eveniment, a participat și primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Distribuie articolul