Confesiunile iubitului Simonei Halep! Ce le-a spus Radu Barbu amicilor săi despre relaţia cu cea mai bună jucătoare de tenis

de LM 0


Simona Halep (26 de ani) nu mai este singură! Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a lumii trăieşte o poveste de dragoste alături de piteşteanul Radu Marian Barbu (34 de ani). Cei doi au fost surprinşi în vacanţă, în stațiunea de lux Portofino, de pe riviera Italiei.

Vestea că Simo şi „Barbone”, aşa cum este alintat bărbatul, formează un cuplu i-a luat prin surprindere pe apropiaţii acestuia. Cu jurnaliştii pe urmele sale, fostul jucător de tenis a fost luat la întrebări de apropiaţi. Dacă în faţa jurnaliştilor a părut timorat, iubitul lui Halep a fost mult mai comunicativ cu amicii săi.

„Frate, ce v-a apucat pe toţi? Da, sunt prieten cu Simona, dar doar atât! Între mine şi ea nu este nimic! Nu este adevărat ce s-a scris în presă” le-a transmis Barbu prietenilor săi, conform unor surse apropiate fostului sportiv. Totuşi, amicii bărbatului nu s-au dus după „fentă” şi l-au întrebat pe acesta cum explică gesturile tandre pe care le-a avut în Italia faţă de liderul circuitului WTA. „Hai, mă lăsaţi în pace?”, s-a limitat să mai spună Radu Marian Barbu.

Conform informaţiilor publicate de Spynews.ro, povestea de iubire dintre Simona Halep şi Radu Marian Barbu a început după US Open, turneu de la care sportiva noastră a fost elimnată în primul tur de Maria Sharapova. Bărbatul a fost cel care a ajutat-o pe constănţeancă să treacă peste umilinţa suportată în faţa celei mai mari rivale.

Ba mai mult, spun sursele, „Barbone” a fost cel care a pus la cale vacanţa din Italia. Acolo, Simona şi iubitul ei s-au plimbat pe străzile din Portofino, o staţiune din apropiere de Genova. Descrierea se potriveşte cu locul în care Halep a anunţat că îşi va petrece vacanţa, „Undeva unde temperatura este 15-20 de grade”.

Cine este Radu Marian Barbu

În vârstă de 34 de ani, iubitul Simonei Halep s-a născut la Piteşti şi a practicat tenisul Cea mai bună clasare a acestuia a fost locul 1.151, în 2004. Deşi nu a rupt gura târgului în sportul alb, „Barbone” este un apropiat al celebrilor Horia Tecău, Florin Mergea, Andrei Pavel și Victor Crivoi.

În cariera sa, bărbatul a făcut pereche la dublu cu Adrian Ungur, însă cei doi nu au avut vreo performanță importantă. Întâmplător sau nu, Radu Marian Barbu este bun prieten cu Andrei Mlendea, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. În prezent, cel care i-a „furat” inima numărului 1 mondial WTA activează în tenis ca antrenor de copii. (spynews.ro)

Distribuie articolul