Conducere de Liga a 3-a, decizii pe măsură la Pandurii

de LM 0

marin-goleaA condus o echipă la Liga a 3-a, așa că Marin Golea se comportă ca atare. Administratorul special de la Pandurii, un așa zis om de fotbal, are de gând să ofere salarii de mizerie pentru Liga 1! „Nu mai avem nicio sursă de venit şi prima propunere e ca salariile să fie de cel mult 1.000 de euro. A fost doar o discuţie cu administratorul special ”, a dezvăluit Narcis Răducan, un oficial care are un contract fabulos de 8.500 euro pe lună.
Însă, ideea trăsnită a așa-zisului om de fotbal pe nume Golea întrece limita. Oare câți bani încasa odrasla lui pentru că juca pentru Pandurii 2 la Liga a 3-a!? O odraslă care se răsfăța conducând o mașină de lux a clubului Pandurii. Sau pentru unii mumă, pentru alții ciumă? În acea vreme în care Golea senior era mare șef pe la Liga a 3-a și schimba antrenorii care nu-l ascultau ca pe șosete, Pandurii 2 toca miliarde bune și nu obținea nimic pentru club, fiind o adunătură de pile.
Oricum, pentru Golea senior, Pandurii este o pălărie prea mare, așa că având o astfel de conducere, clubul merge val vârtej spre locul de unde a venit acest individ ce nu are treabă cu fotbalul profesionist: anonimat.

Distribuie articolul