Condescu pune tunurile pe Consiliul Local Târgu Jiu!

de LM 0


Marin Condescu a pus tunurile pe Consiliul Local Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM. Fostul președinte al Pandurilor i-a acuzat pe aleși că au urmărit să distrugă echipa de fotbal fanion a județului. Condescu a făcut referire la procesul din 23 ianuarie când juristul primăriei, Constantin Răduțoiu, ar fi susținut în instanță poziția că CL Târgu-Jiu este ILEGAL membru fondator al clubului de fotbal.

Marin Condescu s-a declarat dezamăgit de Consiliul Local Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM. Și asta pentru că, în procesul în care Pandurii încearcă să obțină cele 2 milioane de euro contribuții neplătite din trecut, juristul din Primăria Târgu-Jiu, a susținut poziția exprimată de Asociația Sportivă Fotbal Club București, reprezentată prin Napoleon Tudor Spartacus Iacov, cum că gruparea gorjeană ar fi fost înființată ilegal.

”Au adus argumente că cei din Consiliul Local participă, de 20 de ani, ilegal la Pandurii. La fel și Consiliul Județean. Declarând asta au urmărit să-și facă harakiri” a comentat Condescu în emisiune.

Marin Condescu a mai spus că i se pare o prostie lupta Consiliului Local Târgu-Jiu de a demonstra că este ilegal membru asociat la Pandurii, din moment ce, de-a lungul anilor, au fost alocați bani către echipa de fotbal, prin hotărâri de consiliu, și au fost emise diverse hotărâri judecătorești.

Condescu a explicat, din nou, că Pandurii Târgu-Jiu a făcut investiții de 20 de milioane de euro la vechiul stadion, necesare pentru evoluția, în 2013, în Europa League. Lucrările au fost aprobate în Consiliul Local.

Fostul președinte al alb-albaștrilor, în prezent pricipal creditor, a mai spus că încă speră ca primarul Marcel Romanescu, a cărui victorie în alegerile parțiale din 2017 s-a datorat și retrogradării Pandurilor, să-și revină și să fie alături de echipa de fotbal.

”Singurul lor obiectiv este să plătească Florin Cârciumaru și cei care au fost înainte” a mai spus Condescu.

Cristian Toader Pasti este unul dintre puținii consilieri municipali care și-a afirmat deschis sprijinul pentru Pandurii Târgu-Jiu. Speră, în continuare, că se vor găsi soluții pentru clubul de fotbal. Pasti ne-a mai spus că și-a atras o grămadă de reclamații și înjurături pentru faptul că a susținut Pandurii Târgu-Jiu. Crede că echipa de fotbal a picat între grupurile de interese.

Distribuie articolul