Condamnare pentru frații care au violat o femeie care le adusese de pomană

de LM 0

luou

Frații Cârstenoiu, din comuna Slivilești, care au fost trimiși în judecată pentru că au lipsit de libertate o femeie care venise să le aducă de pomană, au fost condamnați la pedepse cu închisoarea. Constantin Cârstenoiu a primit o pedeapsă de trei ani și opt de închisoare cu executare, pentru că mai avea o condamnare anterioară, au decis magistraţii Judecătoriei Motru.

Fratele său, Mihail, a fost condamnat la doi ani de închisoare. Cei doi trebuie să-i plătească victimei, Cornelia Lupu, daune morale de 10.000 de lei.

 

Bătută şi sechestrată

În luna februarie a acestui an, femeia de 55 de ani a mers la cei doi fraţi, care trăiesc în sărăcie, pentru a le da de pomană pentru tatăl ei care murise de curând. Cei doi bărbaţi au băgat-o cu forţa în casă. „Amândoi şi-au bătut joc de mine. Întâi Costică Cârstenoiu şi pe urmă, fratele. Eu nu ştiam că e fratele lui acolo. Eu am crezut că vrea să mă scape. I-am şi spus că băiatul meu e prieten cu el, dar mi-a spus: «Ce făcu frate-miu, fac şi eu». I-am spus că mă duc la poliţie. Mi-au luat şi banii. Am luat bătaie de nu am luat în viaţa mea. Când mi-au dat un pumn în frunte, nu am mai ştiut de mine. Erau beţi morţi. Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. El a mai făcut puşcărie. Ne-a mai atacat, atunci când trăia bărbatul meu“, a povestit femeia.

ALIN PETRE

Distribuie articolul