Concurs de alergat la Polovragi

de LM 0

Concurs de alergat la Polovragi, la sfârșitul săptămânii trecute. Traseul a inclus și o porțiune prin peștera din localitate.  

Zeci de persoane, tineri și chiar pensionari, s-au aliniat la startul unei competiții care a presupus o cursă de cros de 12 km și una de semimaraton, de 21 km. Iubitorii de mișcare au trebuit să treacă și prin Peștera Polovragi, lucru care i-a surprins pe turiștii aflați la intrare, așteptând s-o viziteze.

Printre participanții la competiție s-au aflat și atleți ai Clubului Pandurii Târgu -Jiu, inclusiv campionul Adrian Garcea, însoțiți de antrenorul emerit Ion Bură.

Sportivii care au participat la cursa organizată la Polovragi au fost încântați, considerând competiția extrem de atractivă. Până acum, nu au mai avut ocazia să alerge prin peșteră și nici nu știau ca pe undeva prin țară să mai fie organizat un astfel de cros.

Primarul Gheorghe Epure a declarat că principalul obiectiv al organizării concursului de alergat a fost acela de a promova comuna Polovragi, ce are statutul de stațiune turistică de interes local, dar și mișcarea în aer liber.  

Distribuie articolul