Concurență pentru posturile de la Penitenciarul Târgu Jiu. 14 candidați pe post

de LM 0

176 de candidați s-au înscris până acum pentru ocuparea celor 12 posturi scoase la concurs de Penitenciarul Târgu Jiu, astăzi fiind ultima zi de depunere a cererilor. „Penitenciarul Târgu Jiu a scos la concurs zece posturi de agent operativ pentru bărbați, un post de psiholog pe domeniul de reintegrare socială și un post de agent administrativ în cadrul Compartimentului secretariat arhivă. Înscrierile au început la finalul anului 2016 și vor continua până în data de 18 ianuarie, ora 15,00. Dosarele se pot depune la Penitenciarul Târgu Jiu, la Biroul Resurse Umane. Până la această dată s-au înscris 166 de candidați pentru cele zece posturi de agent operativ, șase candidați pentru postul de psiholog și patru candidați pentru postul de la Compartimentului secretariat arhivă“, a spus Lavinia Lupu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu Jiu.

 

Unde va avea loc concursul

Concursul va avea loc la sediul penitenciarului.  „Persoanele care și-au depus dosarele vor susține probele de concurs la sediul Penitenciarului Târgu Jiu. Toate informațiile privind calendarul probelor de concurs, bibliografia, tematica, probele de concurs se găsesc pe site-ul Penitenciarului Târgu Jiu și pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor“ , a mai precizat Lavinia Lupu.

„Este un salariu motivant“

Tinerii sunt optimiști în privinița șanselor pe care le au de a ocupa unul dintre posturile scoase la concurs. „Este un loc de muncă la stat, care implică responsabilitate și disciplină, ceea ce simt că mă caracterizată. Este un salariu motivant. Am lucrat în alt domeniu. Am terminat Inginerie și Tehnologia Construcțiilor de Mașini. Am lucrat în afara țării. Sunt optimist și cred că am șanse“, a spus unul dintre candidați.

ALIN PETRE

Distribuie articolul