Comunicat Aparegio. Se verifică și se curăță sistemul de canalizare

de LM 0


Programul de curăţare şi verificare a sistemului de canalizare, demarat de Aparegio Gorj SA, continuă în Târgu-Jiu, anunță societatea printr-un comunicat de presă.

”După un program bine stabilit, echipele societății noastre verifică şi, unde este necesar, intervin în curăţarea şi spălarea sistemului de canalizare. Săptămâna aceasta, s-au efectuat lucrări de curățare în cartierele Plopilor, Castanilor, 23 August și Minerilor.

În majoritatea cazurilor, curățarea s-a efectuat manual, în timp ce spălarea s-a realizat cu autospecialele din dotarea operatorului regional. Echipele de interventie au descoperit, în special pe rețelele cu diametre mari, resturi menajere, materiale plastice şi resturi de componente metalice sau bucăți de lemn.

Reamintim că sănătatea noastră și a copiilor noștri poate fi pusă în pericol prin aceste obturări ale sistemului de canalizare care pot deveni focare de infecție. Facem apel către târgujieni să nu arunce în canalizare resturi menajere, materialele textile, șervețelele umede sau produsele de igienă intimă!” transmite operatorul Aparegio.

Distribuie articolul