Clipe grele pentru Mădălin Ionescu din cauza tatălui său. A umblat șapte zile prin spitale ca să-l scape

de LM 0


Fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu, a avut parte de o săptămână de coșmar. A umblat prin spitale cu tatăl său.

Mădălin Ionescu, care este căsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu, a trecut prin momente deloc plăcute în ultimele șapte zile. Mădălin Ionescu, care are o fetiță, Petra, cu Cristina Șișcanu, a dezvăluit că tatăl său nu s-a simțit deloc bine și a fost nevoit să umble din spital în spital pentru a face tot ce-i stă în putință să-l scape.

„El este tatăl meu! Un om de o rară gentilețe sufletească … Mi-am petrecut ultimele șapte zile între spitale, cu speranța că va supraviețui, că nu va pierde lupta cu destinul! Când l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam dacă va exista un happy end! Șansele erau mici!

În acest caz am reacționat ca o familie puternică, unită! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioadă cu ochii lui de o blândețe nesfârșită ! Mulțumesc din suflet doamnei doctor și echipei fără de care … fără de care … iertare , dar nu pot duce ideea până la capăt!

Îi mulțumesc din suflet doamnei Profesor -Doctor Luiza Spiru și personalului Clinicii Universitare de Geriatrie Gerontologie și Psihogeriatrie de la Spitalul de Urgență Elias! Fabuloși oameni, cu o extraordinară căldură sufletească!”, a afirmat Mădălin Ionescu. (libertatea.ro)

Distribuie articolul