Claudiu Manta este una dintre variantele PSD Gorj pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu

de LM 0


Claudiu Manta este una dintre variantele PSD Gorj pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, a dezvăluit, la Interviurile Infinit FM, Viorel Caragea. Vicepreședintele social-democrat nu neagă un astfel de scenariu, deși afirmă că nu este neapărat interesat de o competiție la municipiu.

Viorel Caragea a vorbit, la Interviurile Infinit FM, despre cele 3 variante pe care PSD Gorj le-a luat în calcul pentru Primăria Târgu-Jiu, în 2020: Cosmin Popescu, Adi Câmpeanu și Claudiu Manta.

Fostul comandant al IPJ Gorj nu a exclus o dublă candidatură a președintelui Consiliului Județean atât la primărie cât și la județ. Scenariul a fost contrazis de Pantelimon Manta, aflat în studio.

Caragea a avansat și varianta unei candidaturi a lui Claudiu Manta la primărie în 2020. Pantelimon Manta a spus că nu va mai participa la emisiuni, dacă fiul său va intra în luptă.

Claudiu Manta afirmă că nu-l interesează neapărat să candideze la Târgu-Jiu deși nu exclude o astfel de variantă.

Manta nu știe dacă a fost inclus în sondajul de opinie pe care PSD a anunțat că l-ar fi demarat, pentru a-și crea o imagine asupra persoanei pe care s-o arunce, în 2020, în bătălia contra actualului edil, Marcel Romanescu.

Adrian Tudor, viceprimarul Târgu-Jiului care a anunțat că vrea să candideze la următoarele alegeri locale, zice că deocamdată nu se poate discuta nimic în privința candidatului PSD. Cât despre Claudiu Manta afirmă că ”este un coleg care poate face parte din echipa de la municipiu”.

Ion Fugaru reafirmă că, în opinia sa, PSD nu are, acum, un candidat viabil pe care să-l arunce în lupta din 2020. Este convins că primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, nu va intra în luptă, și nici președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Distribuie articolul