Claudiu Manta confirmă că a strâns semnături pentru tandemul Weber-Cosmin Popescu

de LM 0


Claudiu Manta confirmă c-a strâns semnături de susținere, în cadrul PSD Gorj, pentru susținerea tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu, așa cum a dezvăluit Ion Călinoiu.

Vicepreședintele organizației ne-a explicat că a făcut asta în perspectiva viitoarei conferințe de alegeri. Manta afirmă că reacțiile din teritoriu sunt pozitive.

„Este adevărat, s-au strâns aceste liste de semnături de susținere a tandemului Weber-Cosmin Popescu, în perspectiva unor alegeri viitoare interne, vedem când se vor desfășura. REacțiile sunt pozitive, cei cu care am vorbit și am vorbit cu mulți primari, susțin acest tandem, rezultatul este peste așteptările mele. PSD Gorj nu e scindat, nici vorbă de așa ceva. Aceste liste nu sunt îndreptate împotriva nimănui, nici a lui Cârciumaru, nici a Călinoiu, oamenii își arată doar susținerea în perspectiva alegerilor interne în PSD Gorj. Nu presează nimeni pentru desfășurarea acestor alegeri, vor fi la termen, Cârciumaru a anunțat că nu va mai candida, sperăm ca acest tandem să fie susținut”, declară Manta.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, este convins că majoritatea primarilor PSD susține tandemul Weber-Popescu.

Edilul nu are nimic, însă, împotriva unei eventuale implicări a fostul șef de la județ, în activitatea de la municipiu. Zice că Ion Călinoiu i-ar putea învăța pe social-democrații de la Târgu-Jiu cum să câștige alegeri, aluzie la înfrângerea din parțialele de anul trecut.

„Majoritatea primarilor susțin acest tandem, asta este situația, ar fi nedrept să mint. Majoritatea cer acest tandem pentru că arată că vor și pot să facă treabă în acest județ, ar fi păcat să nu dai o mână de ajutor celor care se luptă pentru județ. Noi primarii, suntem în fiecare zi la Cosmin Popescu sau la Weber. Nu există nicio luptă, majoritatea solicită ca acest tandem, oameni de care ne întâlnim zi de zi, să fie susținut, dar avem nevoie și de Cârciumaru. Eu unul Bârcă am nevoie și de Călinoiu, nu pot vorbi pentru ceilalți. Dacă au nevoie de el, pot să-l ia să-i ajute, am văzut că nu prea știu în alegerile locale ce trebuie să facă, s-a văzut că nu prea știu, e un lucru bun că au nevoie de Călinoiu, ar fi bine să vină lângă dânșii și să le arate cum se face politică, cum se câștigă alegerile, că nu prea le-a ieșit”, a spus și Bârcă.

Distribuie articolul