CJ Gorj și 25 de localități, ZERO lei la rectificare. LISTA COMPLETĂ

de LM 0


Consiliul Județean și 25 de localități gorjene, ZERO lei în urma rectificării bugetare.

Deputatul Dan Vâlceanu a prezentat datele, vineri, într-o conferință de presă. În total, Gorjului i-au fost repartizate peste 260 de miliarde de lei vechi.

Zero este trecut în dreptul localităților: Bumbești-Jiu, Turceni, Tismana, Albeni, Aninoasa, Bărbătești, Bengești- Ciocadia, Bolboși, Borăscu, Brănești, Bumbești-Pițic, Căpreni, Drăguțești, Hurezani, Mătăsari, Padeș, Săcelu, Schela, Slivilești, Stejari, Țânțăreni, Turburea, Turcinești, Văgiulești și Vladimir.

Liderul liberalilor a catalogat drept ”o bătaie de joc” faptul că un număr de 17 localități gorjene au primit sume de până într-un miliard de lei vechi.

Dan Vâlceanu a mai precizat că nici municipiile Târgu-Jiu și Motru n-au primit banii pierduți în urma revoluției fiscale. Liberalii au amenințat că vor da guvernul în judecată dacă veniturile primăriilor nu vor fi la nivelul anului 2017.

Liderul PNL Gorj i-a cerut lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, să-și ceară scuze în fața primarilor pe care i-a asigurat că vor avea fonduri pentru funcționare și investiții.

“Dacă nu-și cere scuze, cel mai decent ar fi să-și dea demisia” a comentat deputatul.

Distribuie articolul