Ciurel are interzis la CEO

de LM 0

ciurel

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a pierdut procesul prin care a contestat revocarea din funcție. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins solicitarea acestuia, decizia fiind definitivă.  Ciurel a avut câștig de cauză în această speță la Tribunalul Gorj, însă judecătorii doljeni nu au fost de aceeași părere. „Respinge apelul reclamantului Ciurel Laurenţiu ca nefondat. Admite apelul pârâtei CEO SA. Schimbă în tot sentinţa, în sensul că admite excepţia inadmisibilităţii, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea precizată ca inadmisibilă. Definitivă”.

 

Este suspendat din funcţie

Laurenţiu Ciurel a fost revocat din funcţie pe 4 decembrie 2015, ca urmare a rezultatelor economice slabe înregistrate de producătorul de energie electrică. A urmat o perioadă de trei luni de preaviz pentru Laurenţiu Ciurel, care a rămas până în luna martie 2016 în cadrul companiei. Ciurel a redevenit angajat al Complexului Energetic Oltenia, solicitând încadrarea la vechiul loc de muncă, respectiv la Termocentrala de la Rovinari. Din cauză că între timp fusese trimis în judecată în dosarul „Turceni-Rovinari”, sub acuzaţia de abuz în serviciu, Ciurel a fost suspendat din funcţie de către angajator. Este interesant că şi alţi şefi din cadrul companiei, însă selectaţi, în baza Ordonanţei 109, au fost trimişi în judecată, însă şi-au păstrat posturile. Este vorba de Daniel Antonie şi Laurenţiu Ciobotărică. Excepţie a făcut Dorina Jianu care a fost suspendată din funcţia de şefă a Direcţiei Legislaţie.

Fostul vicepreședinte al PSD Gorj a revenit recent în partid și s-a înscris în cursa pentru un loc eligibil pe listele de candidați la Senat sau Camera Deputaților.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul