„Ciprian Florescu este omul care ar putea uni taberele din PSD Gorj”

de LM 0


Pantelimon Manta crede că Ciprian Florescu este omul care ar putea uni taberele din PSD Gorj, pentru a nu mai exista trădări ca-n 2017, în viitoarele alegeri locale, la Târgu-Jiu. Prefectul pare să aibă suficientă susținere în propriu-i partid pentru o candidatură la primăria municipiului. La Interviurile Infinit FM, consilierul Viorel Petcu a declarat că Florescu i se pare varianta cea mai bună dintre cele 8 sondate de PSD.

După cum s-a publicat, deja, în presa locală, Adrian Tudor, Aurel Popescu, Claudiu Manta, Mihai Prunariu, Adi Câmpeanu, Gabriel Giorgi, Romeo Chiriac și Ciprian Florescu sunt cei 8 pe care PSD Gorj i-ar fi inclus în sondajul de opinie pe care-l realizează pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Viorel Petcu a comentat, la Interviurile Infinit FM, că varianta Florescu i se pare cea mai interesantă, în acest moment, cu mai multe atuuri în fața celorlalți.

Și deputatul PSD Elvira Șarapatin îl consideră pe Ciprian Florescu o variantă potrivită pentru a fi lansată în cursa de la Târgu-Jiu, deși crede că va fi nevoie de o muncă asiduuă. În opinia sa, viitorul candidat ar trebui să întrunească cel puțin 80% din calitățile fostului primar, Florin Cârciumaru.

Scarlat Iriza este sigur că bătălia din 2020 pentru Târgu-Jiu va fi foarte grea. Senatorul PSD nu se pronunță neapărat în favoarea lui Ciprian Florescu.

Liviu Cotojman, vicepreședinte liberal, nu crede că vreunul dintre social-democrații vehiculați i-ar putea pune probleme primarului PNL, Marcel Romanescu. Cotojman pare sigur că Ciprian Florescu va fi desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu.

Pantelimon Manta este de părere că o candidatură a lui Ciprian Florescu la Primăria Târgu-Jiu ar putea uni taberele din partid. Anul 2018 a fost marcat de lupte între organizațiile de la municipiu și județ. Tensiunile par să se fi atenuat, în ultima vreme, după ce s-a anunțat că-n ianuarie va avea loc conferința județeană de alegeri.

Distribuie articolul