Ciprian Florescu: ”Dacă voi simți suficientă susținere, din toate zonele, voi candida la Primăria Târgu-Jiu”

de LM 0


Ciprian Florescu, tot mai deschis la ideea unei candidaturi la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Marcel Romanescu amenință cu dezvăluiri.

Prefectul de Gorj a venit joi cu noi precizări, anunțând că-n mod sigur va candida anul viitor dar, mai ales, că și-a schimbat opinia vizavi de candidatura la primăria municipiului.

Florescu a fost inclus în sondajele de opinie realizate de Partidul Social-Democrat, iar, conform unor surse, procentele ar fi unele care să-l încurajeze în direcția unei lupte cu Marcel Romanescu.

Ciprian Florescu zice că inclusiv cetățenii din Târgu-Jiu au început să-l încurajeze, aflând că ar putea candida la primărie. ”Dacă voi simți suficientă susținere, din toate zonele, mă voi gândi serios să candidez la Primăria Târgu-Jiu” anunță prefectul de Gorj.

Marcel Romanescu amenință cu dezvăluiri ”la momentul oportun” despre modul în care Prefectura Gorj a tratat Târgu-Jiul. Edilul liberal al municipiului constată că Ciprian Florescu, deși este pe post apolitic acum, își manifestă apartenența la PSD.

Distribuie articolul