Ciocea salută atitudinea lui Pasti. „Suntem mai mulți care trebuie să ne strângem într-un partid…”

de LM 0


Ion Ciocea salută atitudinea lui Cristian Toader Pasti și anunță o posibilă apariție a unei noi forțe politice pentru 2020. ”Suntem mai mulți care trebuie să ne strângem într-un partid cu un conducător care vrea binele județului” a anunțat, astăzi, primarul din Bustuchin. Ciocea a mai spus că va candida pentru un nou mandat de primar și a reafirmat că are o înregistrare în care i s-ar fi cerut bani pentru a fi trecut pe lista pentru parlamentarele din 2016.

Venit la Consiliul Județean pentru o ședință, Ion Ciocea și-a vărsat din nou of-ul pe cei care l-au scos de pe listă, în 2016. În plus, edilul și-a anunțat o nouă candidatură la Primăria Bustuchin, în 2020. Nu a spus însă pe ce listă.

Ciocea a salutat atitudinea lui Cristian Toader Pasti, care a cerut demisia lui Liviu Dragnea imediat după condamnare. Spune că Gorjul are nevoie de astfel de oameni, cu atitudine. Primarul din Bustuchin pomenește de o forță politică surpriză, pentru 2020.

Ion Ciocea a mai comentat că nu s-ar mira să-l vadă pe Toader Pasti exclus din PSD Gorj. Întrebat dacă se teme că va rămâne fără mandatul de primar, în urma candidaturii independente la alegerile parlamentare din 2016, edilul a răspuns că nu există temei legal pentru așa ceva. În plus, a amintit de înregistrarea pe care ar deține-o în care i s-ar fi cerut bani pentru a candida.

Distribuie articolul