Cine este cel mai de încredere politician din Gorj în opinia lui Dan Ilie Morega?

de LM 0


Dan Ilie Morega susține că Florin Cârciumaru este, în continuare, cel mai de încredere politician din județ iar PSD are 38,3% în preferințele de vot ale gorjenilor. Sunt date preliminare ale unui sondaj de opinie realizat recent de Institutul de Politici și Investigații Publice și Politice. În aceste condiții, Morega se așteaptă ca tandemul Weber-Popescu să rămână atașat de Cârciumaru căruia să i se și ofere un nou post eligibil, la parlamentarele din 2020.

Cosmin Popescu a anunțat, miercuri, printr-o postare pe pagina de socializare, că rămâne în tandem cu Mihai Weber.

”Oricine poate candida pentru funcția de președinte al PSD Gorj, personal însă, eu mi-am exprimat dorința de a face parte dintr-o echipă alături de domnul deputat Mihai Weber” a transmis președintele Consiliului Județean, după ce colegul de la municipiu, Adrian Tudor, a afirmat că și-l dorește șef la PSD Gorj, dacă Florin Cârciumaru nu va mai candida.

Dan Ilie Morega zice că mesajul lui Cosmin Popescu reconfirmă TANDEMUL care va avea susținerea primarilor, la conferința județeană de alegeri. Morega mai spune că tandemul Weber-Popescu nu are altă variantă decât să facă echipă cu senatorul Florin Cârciumaru care este, în continuare, politicianul cel mai credibil la nivelul județului Gorj.

Pantelimon Manta este sigur că echipa Weber-Popescu este una puternică în PSD Gorj. Adversar declarat, de ceva vreme, al senatorului Florin Cârciumaru, Manta se așteaptă ca actualul lider să tergiverseze declanșarea alegerilor interne.

Distribuie articolul