Cine a câştigat «MasterChef». A plecat acasă cu 50.000 de euro

de LM 0

Emisiunea culinară «MasterChef» s-a întors la PRO TV după doi ani de pauză, cu reguli noi, cu elemente de reality-show, dar și cu juriu schimbat. În momentul acesta mai sunt opt concurenți în competiție, dar s-a aflat deja cine a pus mâna pe trofeu și pe marele

Juraţii chef Joseph Hadad, chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri Cosmin Tudoran au avut decizii grele de luat de-a lungul show-ului «Masterchef». În momentul de față, în competiție au mai rămas opt concurenți: Diana, Raluca, Jeremy, Alina, Ionuț, Dilly Chilly, Cezar și Andreea. În ediția de miercuri, 30 octombrie, ajutați de actorii din serialul «VLAD», Andrei, Caroline, Cătălin, Wanda și Raluca au gătit pentru o nouă șansă de a obține șorțul și un loc în Top 8. La finalul serii, Raluca Podea i-a convins pe jurați și a revenit la balcon alături de colegii ei.

Click! a aflat care este câştigătoarea acestui sezon «Masterchef», pentru că filmările s-au încheiat în urmă cu ceva timp, iar secretul a ajuns la urechile noastre. Cea care a câştigat marele trofeu al reality-showului gastronomic este Alina Gologan, cunoscută vlogger-iţă de succes, care are un canal de YouTube intitulat “fataluigologan”.

Alina Gologan, social media influencer, a venit la show-ul MasterChef ca să le demonstreze juraților că este talentată și la gătit. Tânără, foarte frumoasă, descurcăreaţă în bucătărie, Alina şi-a arătat şi o parte din tatuajele ei cu care i-a cucerit pe fanii care o urmăresc. Însă, adevăratul talent cu care i-a cucerit pe cei trei MasterChefi din emisiune a fost faptul că este expertă în bucătărie, iar din mâinile ei au ieșit mereu preparate extraordinare.

Distribuie articolul