Cetățenii din sudul Gorjului îndrăznesc să creadă în PSD

de LM 0

psd-1

Întâlnirile regionale ale echipei PSD Gorj se apropie de final. Candidații Partidului Social Democrat Gorj pentru Camera Deputaților și Senat, Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu, Anca Bordușanu, șeful de campanie Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, consilierii județeni Gheorghe Milosteanu, Valentin Popa și Gheorghe Bucălăete, au început a opta zi de campanie la Turburea, gazda fiind Ion Bârcă, primarul comunei.

La discuții au fost prezenți primarii, președinții de organizații, dar și consilierii locali din Turburea, Dănciuleşti, Cruşeţ, Stoina, Căpreni, Hurezani, Jupâneşti, Bărbăteşti, Săuleşti, Aninoasa, Vladimir, Ţânţăreni și Stejari.

psd-2

PSD Gorj a dovedit încă o dată că știe să rămână unit și cu toții luptă pentru a-și îndeplini țelul, acela de a intra la guvernare și de a face din România un important pol economic.

Echipa de campanie a ajuns și în Bîlteni, unde s-a întâlnit cu factorii locali de decizie din Plopşoru, Drăguţeşti, Rovinari, Bâlteni, Urdari, Fărcăşeşti, Negomir, Brăneşti, Turceni și Ioneşti.

S-au expus o serie de probleme de natură organizatorică și s-a vorbit despre mesajele care trebuie să ajungă la cetățeni.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

(PE)

 

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT  – ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC WEST OLTENIA MEDIA SRL

Distribuie articolul