CEO face achiziții pentru Baza Săcelu

de LM 0

baile-sacelu

După ce iniţial conducerea Complexului Energetic Oltenia anunţase posibila vânzare a activelor din domeniul hotelier-turistic pe care le deţine, compania a început să facă achziţii pentru două din bazele de cazare. Este vorba de baza de tratament de la Săcelu şi Hotelul Maiami din Târgu-Jiu. În ceea ce priveşte centrul deţinut la Săcelu, Complexul Energetic Oltenia face o achiziţie de materiale, dotaţii şi utilaje pentru reabilitare. Bugetul pus la dispoziţia firmei care va face livrarea produsele prevăzute în lista de achiziţii este de peste 50.000 de lei. Baza de tratament de la Săcelu este folosită în general de către angajaţii Complexului Energetic Oltenia pentru concediile medicale, pentru a-şi face anumite tipuri de tratamente, în funcţie de bolile de care suferă.

 

Contract până la finele anului

Şi Hotelul Maiami părea la un moment dat lăsat de izbelişte şi chiar se dorea vânzarea acestuia. În prezent, reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia şi-au propus să achiziţioneze diferite produse alimentare pentru aprovizionarea Hotelului Maiami. Se doreşte încheierea unui contract până la 31 decembrie 2016. Bugetul pus la dispoziţie în acest sens este de aproape 200.000 de lei fără TVA. Se intenţionează achiziţia de diferite produse alimentare. Este vorba de produse ambalate, produse lactate, sucuri, produse de panificaţie, carne, produse din carne, apă minerală şi apă plată.

În mod normal, Hotelul Maiami ar trebuie să asigure cazare şi masă personalului cu funcţii de conducere, din Complexul Energetic Oltenia, care face naveta din alte zone către Târgu-Jiu. După cum se cunoaşte, administraţia companiei a realizat recent o evaluare pentru a scoate la vânzare toate unităţile de cazare turistică pe care le deţine la nivelul judeţului Gorj, precum Hotelul Mina, Hotelul Maiami şi Baza de tratament de la Săcelu, unde este şi un hotel.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul