Cel mai bogat om din lume DIVORȚEAZĂ! Cum se împarte averea de 137 de MILIARDE de dolari

de LM 0


Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a anunțat că divorțează după 25 de ani de căsnicie.

Fondatorul Amazon, cea mai valoroasă companie din lume, a anunțat printr-o postare pe Twitter că va divorța de soție. Averea lui Bezos este estimată la 137 de miliarde de dolari, iar banii se vor împărți în două, cei doi fiind căsătoriți din 1993.

Potrivit legilor americane, banii câștigați în timpul căsniciei se împart 50-50%, dacă nu există un contract prenupțial. Bezos a devenit milionar în 1997, după ce a fondat librăria online Amazon, la el în garaj.

TMZ scrie că sunt șanse mici ca Bezos să fi inclus și un contract prenupțial, astfel că soția sa, MacKenzie, va primi jumătate din toată averea strânsă.

Magazinul online Amazon este evaluat la 810 miliarde de dolari în acest moment. Pe parcursul anului trecut, acțiunile lui Bezos au urcat pana la 160 de miliarde, dar la finalul anului au coborât până la 137 de miliarde.

Per total, averea estimată pe care MacKenzie ar urma să o încaseze, în urma divorțului, ar fi de 40 de miliarde de dolari.

Jeff și MacKenzie dețin peste 400.000 de acri de proprietăți în SUA, fiind cei mai mari deținători de imobiliare din țară de departe. Ei au 4 copii împreună. (sport.ro)

Distribuie articolul