Cea mai mare finanțare din istoria județului pentru un drum județean ! Suma ?

de LM 0


Președintele Consiliul Județean a anunțat că a semnat, miercuri, la Ministerul Dezvoltării, cel mai contract de finanțare, pe fonduri guvernamentale, din istoria Gorjului.

Este vorba despre reabilitarea drumului județean 674 Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești, limită cu județul Mehedinți, cu o lungime de 44 de kilometri, investiție de 124 de milioane de lei, obținută pe PNDL. „Cred că este cel mai mare contract semnat de CJ pe fonduri guvernamentale și ca și lungime a drumului. Acest drum asigură traseul salariaților de la termocentrala Rovinari la cea din Turceni, este un drum de legătură paralel cu drumul național. Acum demarăm procedura de achiziție, așa cum am promis, de a doua zi după ce avem contractele semnate, începem procedura de achiziție astfel încât să încheiem contractele de execuție de lucrări, iar banii rămași să fie redistribuiți județului Gorj, tot lucrărilor de infrastructură”, a explicat Cosmin Popescu.

Cosmin Popescu s-a întors cu vești bune și de la Ministerul Sănătății. Pe 20 aprilie va ajunge RMN-ul la Spitalul Județean ”Tudor Vladimirescu”, urmând să vină și un tomograf dar și alte echipamente necesare Unității de Primiri Urgențe.

Distribuie articolul