Ce spune Ponta despre RETRAGEREA lui Cârciumaru. ”Vor fi lideri județeni cei pe care-i decide Dragnea”

de LM 0

”Liderii PSD Gorj vor fi cei pe care îi va decide Liviu Dragnea. Nu decid Weber și Popescu, decizia vine în plic” comentează Victor Ponta, acum, după ce Florin Cârciumaru a anunțat, oficial, în conferință de presă, că se retrage din fruntea social- democraților gorjeni. Senatorul și-a anunțat susținerea pentru tandemul Weber-Popescu iar, deocamdată, nu există contracandidați. Primarii PSD din județ par încrezători că nici nu va apărea competiție pentru șefia organizației, alegerile urmând să aibă loc în ianuarie.

Sorin Bucurescu cerea, joi dimineață, înainte ca Florin Cârciumaru să-și anunțe retragerea, să fie organizate alegeri interne în PSD Gorj pentru a se știi odată cine va conduce partidul în bătăliile electorale din 2019. Acum, edilul din Slivilești zice că pasul lateral făcut de Cârciumaru este în avantajul PSD Gorj. În plus, Bucurescu exclude apariția unor contracandidați pentru Mihai Weber și Cosmin Popescu.

Nici Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța, nu se așteaptă să apară o variantă concurentă pentru Tandem. Edilul crede că Florin Cârciumaru va ajuta în continuare echipa PSD.

În opinia lui Nicoale Davițoiu, președintele PMP Gorj, retragerea lui Florin Cârciumaru va fi o lovitură puternică pentru PSD Gorj. Nu crede că social-democrații vor mai depăși 25% în municipiu.

Viorel Caragea nu crede nici în retragerea lui Florin Cârciumaru, nici în încetarea războaielor interne din cadrul PSD Gorj. Fostul comandant IPJ Gorj, susține că altcineva decât Cârciumaru ar fi completat lista de persoane pe care partidul le sondează pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Și Victor Ponta a venit cu o reacție pe tema retragerii lui Florin Cârciumaru din fruntea PSD Gorj, ținând cont de faptul că cei doi au făcut o echipă puternică în trecut. Fostul premier este convins că viitorii lideri ai PSD Gorj vor fi deciși de Liviu Dragnea, nu de membrii organizației.

Distribuie articolul