Ce sindicat vorbeşte despre şacalii din jurul CEO

de LM 0

Unul din sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia vorbeşte de şacalii care au dat sau încă dau târcoale CEO. Este vorba de Sindicatul Liber EMC Roşia.

„Dragi colegi salariati ai Complexului Energetic Oltenia și prieteni.

Nu are nici un rost sa reamintim situația actuala pentru ca s-a tot vorbit in aceasta perioada prea mult de Complexul Energetic Oltenia.Însă o facem simplu: suntem pe drumul cel bun, un drum de care ne era dor după toți acești ani, in care indiferent ce făceam niciodată nu făceam ce trebuia.Atunci când CE Oltenia merge in direcția buna, fiind vorba de o companie cu o cifra de afaceri de aproape un miliard de euro, inevitabil apar si „șacalii” Gorjului !!! De cand Ciurel este șomer de lux al județului nostru, petrece foarte mult timp in fata blogului sau analizând situația actuala a Complexului și plângându-se ca el nu a avut parte de o astfel de situație favorabilă!! Însă nu trebuie uitat ca Dumnezeu iubește oamenii buni, asta trebuie sa știe și Ciurel!! Interesul dumneavoastră ,trebuie sa recunoașteți, a fost altul in perioada cât ați condus aceasta companie și știți bine asta. Noi, amărâții ce stăteam in ploaie și zăpada, in ger și caniculă, atunci când apelam cu ceva la Dvs, ne recomandați „sa căram cărbunele cu sacoșa ca așa iese costul mai bun”, și pe la spate remunerați cu clase de salarizare lipitorii de afișe și liderii din sindicatul (SMEO) , creat special pentru a va tine pe funcție, dar ei fiind trădători innascuti v-au trădat in secunda 2!

Dumnezeu nu lovește niciodată cu parul, sa știți asta!

„Însă nu va plângem noi pe dvs…. ,puteți sa mai stați încă mulți ani de acum înainte acasă fără nici un venit și sa nu va faceți grija de ziua de mâine, ca doar așa va lăudați, nouă greviștilor foamei, ne spuneați ca aveți salariul de mii de euro pentru ca așa sunt plătiți managerii din occident, ( acum sunteți liber sa mergeți acolo, in occident, pe mii de euro, nu sa cersiti posturi de conducere prin politic, la CEO). Noi, dacă nu muncim o luna și nu luam salariu, ne gândim dacă avem ce pune pe masă maine familiei! Dvs nu aveți astfel de griji , de asta va invidiem. Au fost domni politicieni care ne-au solicitat ajutorul in campanie iar după câștigarea alegerilor, uitau de noi, toți astia mulți și prosti asa cum ne considerau ei, iar acum când le-a ajuns cuțitul la os și sursele de venit nu mai sunt cum erau, încearcă din răsputeri sa arunce cu noroi in conducerea companiei pentru a-și pune pe funcții oamenii lor de partid, sa poată sifona bani si știți bine cu toții ca ne referim la domnul „consilier de 2 ore” Dian Popescu, omul care a făcut nu de putine ori afirmația, „ca dacă el își dorea era astăzi director la CEO” !! Ce sa faceți domnule consilier la CEO Dvs? Ați omorât câteva firme de 10 angajați și le-ați băgat in insolventa ! Va doriți sa conduceti 13500 de oameni? Cam greu, mai ales ca aici va trebui sa munciți minim 14 ore pe zi ! Dumneavoastră nu prea sunteți învățat cu munca !! Bla bla-ul din politica sa știți ca aici nu va ajuta cu nimic”, potrivit unei postări a Sindcatului Roşia.

Promisiuni de campanie

„Va recomandam sa nu mai faceți promisiuni oamenilor ca le veți angaja copiii atunci când veți reuși sa îl alungați pe Boza și veți avea controlul companiei, bazându-va pe faptul ca azi sunteți la guvernare, iar ministrul energiei este de la ALDE!! Acestea sunt vorbele Dvs pe care le-ați folosit in campanie la Dragutesti, va reamintim asta! Și noi am fost acolo când le-ați pomenit !! Lăsați jignirile și înjurăturile de birjar pe care le folosiți la adresa lui Sorin Boza pentru ca înjurând-l pe el ne înjurați pe noi!!  Stați liniștit acolo la Ticleni și vedeți ce soluții găsiți in a nu pierde hotelul la ANAF.  Lăsați oamenii simpli și conducerea companiei in pace, pentru ca avem treaba anii astia. Nu putem sa nu reamintim și de domnul peresedinte USMO Marin Condescu, funcția pe care la alegerile din toamna a pierdut-o, dar prin diverse tertipuri încă o are abuziv, pentru dumnealui avem un mesaj clar!! Lăsați influențele din presa locală și gogoșile cu care veniti prin intermediul acoliților Dvs . Va promitem ca vom reacționa și noi, iar noi suntem mulți, suntem aia care din cauza jocurilor de culise care s-au făcut de-a lungul timpului pentru echipa de fotbal pandurii, am muncit prin namoale, frig și canicula sa va îmbogățiți voi, mari lideri care v-a interesat doar cum sa faceti bani, dar ați uitat de noi cei ce trudeam prin cariere și centrale, ați uitat pentru ce ați fost aleși ca președinți de federații și sindicate, și ați neglijat ca politicul schimba legislația și legile in defavoarea companiei noastre si noi minerii și energeticienii datorită nepăsării voastre, acum lucram cu salariul minim pe economie”

Bani la Pandurii?

„Nu uita asta! Tu trebuie sa îți vezi de lungul nasului, cotizanții FNME și acum plătesc găurile pe care le-ai făcut și lăsat la federatie, ar trebui sa te intereseze cum răspunzi la întrebările autorităților de unde și cum ai făcut averea pe care tu și familia ta le gestionați azi. Daca vrei bani la Pandurii, vino cu ei de acasă, ca așa spuneai cu ceva timp in urma, ca vei veni de acasă cu un milion de euro, sau poate nu am înțeles noi bine, vei lua un milion de la pandurii. Stim cu toții ca Gorjul are nevoie de fotbal, dar mai întâi și întâi trebuie sa aibă ce mânca copiii Gorjului, sa poata avea fotbal. Ați cam uitat ca in ultimii 15 ani, domnule Condescu, ne-ați băgat fotbal pe gât, in loc sa ne băgați bani in salarii sa avem ce pune pe masa la copii. Vrem sa fim clari odată și odată. Suntem alături de EL . De Sorin Boza, sa fie clar asta!!! Nu ne-a făcut nici o favoare și nici nu ne dorim favoruri, nu ne-a dat posturi bine plătite, însă dumnealui este un profesionist și am simțit ca este un OM care nu are nici un interes ascuns , un OM care ascultă orice salariat al acestei companii și la 10 seara și la 8 dimineața dacă merge la el la birou! Un OM care săptămâna trecută pe banii și relațiile lui a trimis un salariat bolnav de inima la control la cei mai mari cardiologi din România , fără sa aibă nici un interes( dacă imi amintesc bine Serban se numește colegul). Un OM care vineri seara la ora 22.00 era alături de oamenii din zona Motru pentru a detensiona o situație apărută între muncitorii din zona. Precis la acea ora Dian și Condescu erau in vreo cârciuma cu un pahar in fata, punând la cale cum și ce se mai poate manipula prin Gorj

O echipă

„Aceasta este echipa câștigătoare pentru CE Oltenia : Toma Petcu – Sorin Boza! Sa ii lăsam sa ne arate ca prin ceea ce fac vor binele acestei companii si implicit noua salariatiilor! Da, noi salariatii avem încredere maxima in ei și in conducerea complexului, pentru ca in primele șase luni ale acestui an ne-au demostrat ca se poate, și au dus aceasta companie acolo unde-i este locul pe piata de energie.Iar pentru ceilalți ce își doresc sa preia puterea doar prin influențele lor, le transmitem acum ceva: NU VA JUCAȚI CU NOI!!!  Suntem mulți, suntem o echipa de lideri tineri pe care nu ne puteti cumpara, lideri care s-au sacrificat pentru salariatii acestei companii de nenumărate ori in ultimii ani, numai și numai datorită greșelilor voastre din trecut. Dacă va fi nevoie ne vom sacrifica iarăși, aceasta companie este a romanilor și a gorjenilor, nu a unor cercuri de interese. Vedeți-va de perioadele Dvs de suspendare in care nu aveți voie sa gresiti! Va reamintim doar ca traficul de influența este penal!!!”

Cătălin Stoica

Distribuie articolul