Ce nume din familia Andreei Esca este pe lista “Exatlon 2019”

de LM 0

Exatlon 2019. “Când începe noul sezon al emisiunii?”. Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, iar la Kanal D e forfotă mare. La început de an, când lumea muzicală este în hibernare, televiziunile mizează pe reality-show-urile în care pot participa şi vedete de top din muzică, sport sau televiziune. S-ar părea că şi anul acesta Kanal D mizează pe “Exatlon”, iar pe lista concurenţilor sunt două nume-surpriză.

Nu a fost anunţată o dată oficială pentru “Exatlon 2019”, dar premiera celui de-al treilea sezon se apropie cu paşi repezi, iar show-ul va fi filmat tot în Republica Dominicană. Producătorii au ales echipa din România care va lucra cu cea din Turcia, au ales reporterii şi vedetele şi deja s-a plecat spre destinaţie, acolo unde au loc filmările, pe plajele însorite din Republica Dominicană.

Sursele Click! spun că s-au dus negocieri cu mai multe vedete şi că selecţia a fost mult mai riguroasă decât în ediţiile precedente. În mare secret s-au dus tratative cu fotbalistul Cristian Alexandru Daminuţă, cu soţul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, dar şi cu mai multe vedete din lumea muzicală precum Matteo sau Mellina.

Sursele spun că pentru “Exatlon 2019” s-au dus negocieri şi cu Mario Fresh şi Lino Golden, cei doi solişti care au fost “adoptaţi” de Alex Velea şi de Antonia, şi care activează la casa de discuri Golden Boy Society.

Se ştie că Mario Fresh, pe numele său adevărat Mario Gălăţanu (19 ani), a participat la “Românii au talent” şi a devenit un împătimit al sălii de forţă, având un fizic de invidiat. Puştiul, care are o relaţie stabilă cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca, încearcă să-l copieze pe Alex Velea şi să facă sport aproape zilnic.

La fel şi Lino Golden (21 de ani), pe numele său adevărat Radu Cârstea, care a reuşit într-o perioadă de peste un şi jumătate să dea jos peste 30 de kilograme prin sport şi dietă. Tânărul a dat lovitura anul trecut cu piesa “Panamera”, iar în decembrie şi-a făcut cadou o super maşină. (click.ro)

Distribuie articolul