Ce cred Lădaru, Berca, Ivan și Caragea despre detașarea lui Rotaru la Protecția Socială

de LM 0


“O înțelegere între borfași”, asta este în opinia lui Eduard Lădaru detașarea lui Marian Rotaru de la Direcția de Patrimoniu la Direcția de Protecție Socială.

Consilierul municipal ALDE nu consideră că este vorba de vreo sancțiune, în urma scandalului Pedichiura sau a altora în care fostul edil din Lelești a fost implicat, ci doar o măsură menită să lase impresia că primarul Marcel Romanescu nu s-ar înțelege cu Marian Rotaru.

Eduard Berca îl felicită pe Marcel Romanescu pentru faptul că l-a îndepărtat pe Marian Rotaru din fruntea Direcției de Patrimoniu. Consilierul liberal este convins că după detașare, va urma demiterea.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, comentează că Marcel Romanescu nu a avut cadrul legal pentru a-l demite pe Marian Rotaru, soluția de a fi îndepărtat de la Patrimoniu fiind detașarea pe un post similar.

Viorel Caragea are mai multe semne de întrebare legate de decizia lui Marcel Romanescu de a-l detașa pe Marian Rotaru. În opinia sa, este vorba doar despre ”un spectacol ieftin”.

Distribuie articolul