Ce avere au cei mai noi membri ai Directoratului CEO

de LM 0

ceo

Adrian Mircea Teodorescu şi Ovidiu Bălăcescu, doi dintre cei mai noi membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia, apăruţi din senin în conducerea companiei, şi-au făcut publice declaraţiile de avere. Adrian Mircea Teodorescu este fost director al RADET şi al RATB din Bucureşti, iar Ovidiu Bălăcescu, inginer la Serviciul Investiţii din CEO.

 

Are doar un Opel

Adrian Mircea Teodorescu, născut în 1974, despre care se vehicula la un moment dat că ar urma să devină manager interimar al CEO, are o declaraţie de avere cel puţin ciudată, în ciuda funcţiilor de director deţinute în ultimii ani. Astfel, Teodorescu are domiciliul în Galaţi şi deţine doar un autoturism Opel Corsa din 2002. Cel mai probabil maşina pe care o are şeful din Directorat nu valorează mai mult de 2.000 de euro. Teodorescu nu are case, terenuri, conturi, datorii bancare, nu a primit cadouri. Salariul de la RADET Bucureşti a fost de 75.940 de lei, indemnizaţie contract de mandat. Teodorescu a fost în trecut şi avocat.

 

Averea lui Bălăcescu

Ovidiu Bălăcescu este născut în 1970 este căsătorit şi are un copil. Are domiciliul la Drăguţeşti, unde deţine un teren de 6.000 de metri pătraţi, primit moştenire. Tot la Drăguţeşti, cel mai nou membru al Directoratului deţine o casă de 161 de metri pătraţi, dobândită în 1998. Bălăcescu este proprietarul unui Renault din 2006 şi deţine trei conturi în care deţine aproape 40 de mii de lei. Ca inginer, a câştigat de la CEO peste 47.000 de lei într-un an. Soţia lui Bălăcescu este prodecan la Universitatea „Constantin Brâncuşi”, de unde a încasat în ultimul an peste 58.000 de lei. În declaraţia de avere a fost trecută şi alocaţia fetiţei.

CRISTI POPESCU

Distribuie articolul